L'IVASPE forma als agents de Benissa en la utilització del 'táser'

• Ximo Nadal: “En poc més d'un any en el govern hem contribuït enormement a l'actualització i formació de la Policia Local amb l'objectiu de millorar la seguretat de tota la ciutadania”.
• No es tracta d'un descarregador elèctric, sinó d'un immobilitzador elèctric amb un amperatge molt baix que no suposa cap risc per a les persones, fins i tot aquelles que pateixen patologies cardíaques.

La Policia Local de Benissa està rebent a través de l'IVASPE un curs de formació per a habilitar als agents en l'ús del 'táser' que fa uns mesos va adquirir el departament de seguretat del consistori. Es tracta d'un important avanç que permetrà als efectius policials desenvolupar la seua labor amb major seguretat. L'eina és un immobilitzador elèctric amb un amperatge molt baix que no suposa cap risc per a les persones, fins i tot aquelles que pateixen patologies cardíaques.
El curs s'ha celebrat hui en horari de matí i vesprada i continuarà divendres que ve dia 24 en una segona sessió. A la finalització d'aquests mòduls formatius la meitat dels agents policials benissers podran utilitzar aquest instrument de defensa. El regidor de Seguretat Ciutadana, Ximo Nadal, assistent a la part pràctica de la jornada, ha destacat que “en poc més d'un any en el govern hem contribuït enormement a l'actualització i formació de la Policia Local amb l'objectiu de millorar la seguretat de tota la ciutadania”.