Gran labor de la Policia Local en matèria de violència de gènere

• Ximo Nadal: “Hem de reconéixer la impecable tasca que estan desenvolupant els nostres agents per a protegir a les víctimes de violència de gènere”.
• Lorena Ivars: “S'està treballant de manera coordinada amb les àrees de Serveis Socials i Igualtat”.

La Policia Local de Benissa torna a ser notícia per la gran labor realitzada en matèria de prevenció i assistència a les víctimes de violència de gènere. Durant la primera quinzena del mes de juliol s'han produït tres detencions per suposats delictes de violència de gènere i violència domèstica. En una de les actuacions els agents van detindre a dues persones després de la crida de diversos testimonis que van afirmar escoltar les agressions. En una segona intervenció, els efectius policials van procedir a la detenció d'un home en ser requerits per algunes persones que estaven observant de manera directa l'agressió d'un individu a la seua parella al mateix temps que amenaçava amb arma blanca als veïns presents.
Aquesta és només una mostra de l'esforç que està realitzant el consistori per auxiliar a les dones víctimes de violència masclista a les mans de les seues parelles. Segons ha dit el regidor de Seguretat Ciutadana, Ximo Nadal: “hem de reconéixer la impecable tasca que estan desenvolupant els nostres agents per a protegir a les víctimes de violència de gènere”. Al mateix temps que ha volgut agrair les últimes actuacions dels policies implicats en les detencions.
Per part seua, la regidora Lorena Ivars, competent en àrees com a serveis socials o igualtat ha destacat la gran sintonia que existeix entre les diferents delegacions, afirmant que “s'està treballant de manera coordinada amb les àrees de Serveis Socials i Igualtat per a poder oferir un servei integral i personalitzat a les dones que pateixen maltractament”.
És important destacar que actualment la Policia Local de Benissa realitza el seguiment i protecció a un total de 19 víctimes de violència de gènere, executant la seua tasca de manera coordinada amb la Guàrdia Civil i amb el personal tècnic de Serveis Socials de l'Ajuntament de Benissa i del Centre de Salut. Des del consistori es recorda a tota la població que poden utilitzar el telèfon 016 o el mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per a l'atenció a víctimes de violència de gènere.