Benissa aconsegueix 267.846,95 euros de la Generalitat Valenciana per a remodelar la Llotja

• La Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica destinarà una important quantia al poble de Benissa dins del programa ‘Reconstruim Pobles’
• Arturo Poquet: “Deixar a un costat etiquetes polítiques i treballar perquè Benissa reba inversió és una de les nostres principals apostes com a govern”.

L'Ajuntament de Benissa acaba d'aconseguir més de 267.846,95 euros de la Conselleria Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica per a la finalització de les obres de museïtzació de la Llotja dins del programa ‘Reconstruim Pobles’ amb el qual es pretén ajudar als xicotets municipis de la Comunitat Valenciana a assumir inversions que puguen millorar l'estat d'algunes de les seues edificacions emblemàtiques i singulars. Aquest és el cas de la Sala del Consell, coneguda popularment com a Llotja, un projecte que va ser aparcat per l'anterior equip de govern i que l'actual direcció municipal ha decidit reprendre amb un impuls definitiu.
L'alcalde, Arturo Poquet, ha manifestat sentir-se molt content amb aquesta notícia que evidencia la gran faena de gestió que s'està realitzant des de l'ajuntament per a poder tornar a ressituar a Benissa en l'agenda de les diferents administracions públiques. Poquet ha assenyalat que “amb aquesta inversió podrem adequar la Llotja, un edifici característic que pertany al nostre patrimoni arquitectònic i cultural”. El màxim dirigent municipal ha tancat la seua intervenció fent una reflexió sobre la importància de centrar-se en el realment important. “Hem de deixar a un costat etiquetes polítiques i treballar perquè Benissa reba inversió. Aquesta ha sigut i serà una de les nostres principals apostes com a govern”, ha dit.
A partir d'ara s'inicien tots els tràmits administratius per a l'execució d'unes obres que previsiblement tindran data de recepció durant el tercer trimestre de 2021.