Desinfecció i neteja de parcs infantils per a la seua obertura divendres que ve a la vesprada

•    Benissa Impuls treballa per a posar a punt els espais de jocs dels més xicotets de la casa.
•    Arturo Poquet: “Demanem màxima prudència i responsabilitat als adults”.
•    Isidor Mollà: “El treball de neteja d'espais públics de Benissa Impuls continuarà sent determinant a llarg dels pròxims mesos”.

Amb l'arribada de la fase III de desescalada del conjunt del territori valencià, comença a flexibilitzar-se l'ocupació d'espais públics dels municipis. El cas dels parcs infantils obliga als ajuntaments a un major exercici de planificació per la pròpia dificultat d'exigir als xiquets i xiquetes el compliment estricte de les mesures de protecció i distanciament social. 
Per a això, l'Ajuntament de Benissa ha ajornat la seua obertura fins divendres que ve 19 a les 17.00 hores amb l'objectiu que des de la mercantil pública Benissa Impuls es reforce el servei de neteja i desinfecció de totes les zones infantils del municipi. A més, des de les àrees de joventut i educació es treballa en una cartelleria informativa ‘divertida’ per a facilitar la comunicació amb els xiquets.
El responsable de l'empresa de neteja, Isidor Mollà ha iniciat la seua intervenció recordant l'enorme treball que han fet els operaris al llarg d'aquests últims tres mesos. A més, ha dit que “la neteja dels espais públics de Benissa continuarà sent determinant durant els pròxims mesos”.   
Per part seua, Arturo Poquet, ha volgut dirigir-se als pares i mares manifestant la importància de continuar sent prudents i responsables per a evitar possibles contagis.