Benissa llança la campanya de reactivació comercial “Ens tirem una maneta?”

• L'espot publicitari apel·la al sentiment per a conscienciar a la ciutadania sobre la necessitat de donar suport al comerç local.
• Isabel Bou: “Hem de recolzar-nos entre nosaltres per a poder eixir al més prompte possible d'aquesta crisi conjuntural”.
• Arturo Poquet: “Al llarg de la història, Benissa ha demostrat la seua fortalesa com a poble. Estic convençut que entre tots ens tirarem una maneta”

L'Ajuntament de Benissa a través del departament de comunicació, en col·laboració amb la regidoria de Comerç AFIC-CREAMA ha posat en marxa una original campanya publicitària sota el lema “Ens tirem una maneta?” amb la qual es pretén apel·lar al sentiment de pertinença perquè la ciutadania es consciencie sobre la importància de tornar a activar el teixit comercial del municipi. En l'espot, que dura prop de dos minuts, es fa un recorregut per diferents establiments de Benissa. A diferència d'altres accions promocionals, en aquesta ocasió el protagonisme és a càrrec de les mans de tots els homes i dones que treballen en comerços, cafeteries, carnisseries, entre altres. Sota el pretext de tirar-nos una mà per a eixir units d'aquesta crisi, el consistori mostra dos escenaris, el fosc i apagat que vivim fa a penes uns mesos i un nou horitzó de llum i esperança que comencem a albirar aquests últims dies. I perquè aqueix horitzó es convertisca en una autèntica realitat, ara més que mai és necessària la implicació de tota la societat benissera. Comprar-li al teu veí, la teua amiga o al cosí segon que té una botiga en la plaça del poble, és fonamental per a reactivar l'economia de proximitat.
La regidora delegada de Comerç, Isabel Bou ha volgut destacar “els grans esforços que està fent tot el personal tècnic de Creama Benissa i el departament de comunicació per a comunicar la importància de comprar al poble”. Bou ha manifestat que de “hem de recolzar-nos entre nosaltres per a poder eixir al més prompte possible d'aquesta crisi conjuntural”. Per part seua, l'alcalde, Arturo Poquet, que ja va anunciar fa uns dies que el consistori destinarà 470.000 euros al suport a empreses, comerços i autònoms ha dit que “al llarg de la història Benissa s'ha enfrontat a diverses crisis econòmiques i sempre ha demostrat la seua fortalesa com a poble”. Ha tancat la seua intervenció declarant el seu convenciment que “entre tots ens tirarem una maneta”

© 2017 Ajuntament de Benissa - Plaça Portal, 1 03720 - ajuntament@ajbenissa.es - Tel. 965730058