El litoral de Benissa a punt de cara a la temporada estival

• Operaris de la brigada d'obres treballen a contrarellotge en les tasques de reparació després del temporal Gloria del mes de gener.
• Arturo Poquet: “Benissa s'està preparant per a rebre turisme nacional i per a la reactivació de l'economia local”.

El temporal de forts vents i pluges del passat mes de gener es va cobrar importants danys materials a les platges, passejos i zones costaneres de Benissa. Encara que ja van començar les obres de reparació abans de l'inici de l'estat d'alarma, el consistori es va veure obligat a parar l'activitat a fi de poder garantir la seguretat dels treballadors municipals. Una activitat que es va reprendre ahir dilluns dia 11 i que té prevista una duració aproximada de cinc setmanes, la qual cosa convida a pensar que tot estarà a punt per a l'inici de l'estiu. Entre les activitats que estan desenvolupant-se cal destacar la neteja de cales i platges, l'adequació del passeig i la reparació dels murs que van quedar greument danyats a causa de la força de l'onatge. Les zones en les quals s'està treballant amb major intensitat són l'entorn del Club Nàutic Les Bassetes, la Platja La Fustera i la Cala Advocat.
L'alcalde, Arturo Poquet, ha dit que “amb aquestes actuacions es pretén posar a punt el litoral de Benissa”. Sent coneixedor el primer edil de la importància que té el turisme en l'economia local ha volgut destacar la “necessitat d'ensenyar la nostra millor cara en els pitjors moments”. Al que ha afegit: “Benissa s'està preparant per a rebre turisme nacional i per a la reactivació de l'economia local”.

© 2017 Ajuntament de Benissa - Plaça Portal, 1 03720 - ajuntament@ajbenissa.es - Tel. 965730058