Benissa adquireix 15 tauletes digitals per a alumnat sense recursos

• Es tracta d'un “préstec temporal” limitat a la duració de la formació telemàtica. Posteriorment es retornaran a l'ajuntament per al seu ús en diferents dependències municipals.
• Adrián Cabrera: “Amb aquesta iniciativa volem garantir la igualtat d'oportunitats de tots els estudiants de Benissa”.

La docència telemàtica incorporada amb motiu de la crisi sanitària en tot el territori nacional ha suposat un gran inconvenient per a les famílies que no compten en les seues cases amb la tecnologia adequada per al seguiment de la docència.
Des de la regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Benissa s'han proposat reconstruir la ‘bretxa digital’ a la qual s'enfronten aquests dies alguns alumnes del municipi. Per a això, el consistori ha procedit aquesta mateixa setmana a la compra de 15 tauletes digitals que es distribuiran entre alguns estudiants dels dos col·legis i de l'institut públic del municipi.
Les tauletes, que s'han adquirit en un comerç local del municipi, comptaran amb accés internet durant el temps que resta per a la finalització del curs escolar. El regidor responsable, Adrián Cabrera, ha dit que “no ens podem permetre deixar arrere a cap alumne o alumna durant el temps que dure la crisi”. Al que ha afegit: “farem tot el que siga necessari per a ajudar als que pitjor ho estan passant”. I és que, després de diverses reunions telemàtiques de Cabrera amb les persones responsables dels centres docents, es va prendre la decisió que fora el consistori el que s'encarregara d'assumir el cost. Igual que com ja va passar amb la ‘beca menjador municipal’, aquesta vegada ha tornat a ser l'ajuntament el que isca al rescat de l'alumnat més desfavorit.
L'edil d'educació ha volgut tancar la seua intervenció manifestant que “amb aquesta iniciativa el que es pretén és garantir la igualtat d'oportunitats de tots els estudiants de Benissa”.
Des del consistori s'ha recordat que es tracta d'un “préstec temporal” limitat a la duració de la formació telemàtica i que posteriorment es retornaran a l'ajuntament per al seu ús en diferents dependències municipals.