Benissa es farà càrrec de les ‘beques menjador’ que no cobreix la Conselleria

• L'Ajuntament de Benissa destinarà 9.000 euros per a atendre 128 estudiants del Manuel Bru i del Pare Melchor.
• Adrián Cabrera: “Estarem al costat d'aquells que més ens necessiten”.
• Arturo Poquet: “Cap xiquet es quedarà sense poder menjar durant aquesta crisi sanitària”.

L'Ajuntament de Benissa, a través de la regidoria d'Educació, va detectar la setmana passada que part de l'alumnat amb beca menjador durant l'any acadèmic, s'anava a quedar sense el ‘ticket’ de 60 euros que va anunciar el Conseller Marzà. El motiu fonamental, explicat en les instruccions remeses des de la  Conselleria, és que no es troben entre els grups que tenen cobert el 100% de l'import de la mateixa (tipus A) i per això, durant tota la duració de l'estat d'alarma no tindran dret a accedir al menjar diari. Davant aquesta “manifesta falta de sensibilitat per part de la direcció autonòmica, nosaltres assumirem totes les beques menjador d'aquells alumnes que s'hagen quedat fora”, ha assenyalat l'alcalde de la localitat, Arturo Poquet. El regidor d'educació, Adrián Cabrera, ha dit que “és injust deixar a part de l'alumnat sense el seu corresponent beca menjador”. El jove edil ha volgut recalcar que aquest govern “estarà al costat d'aquells que més el necessiten”.
D'aquesta beca municipal de menjador es beneficiaran 128 estudiants dels dos col·legis públics del municipi i es canalitzarà a través de dos supermercats locals que seran els encarregats de proporcionar els paquets de productes variats per a l'alimentació de l'alumnat; un per a cobrir el mes de març i un altre per a abril. Al llarg dels pròxims dies, les persones beneficiàries seran contactades per via telefònica i es buscarà la manera més operativa d'entregar els packs.
Amb aquesta mesura el consistori municipal pretén continuar garantint el dret bàsic d'alimentació de tots els xiquets i xiquetes de Benissa. Arturo Poquet ha sentenciat dient que “cap xiquet es quedarà sense menjar durant aquesta crisi sanitària”. D'aquesta manera, l'actual equip de govern torna a mostrar gran capacitat de reacció per a mantindre intactes les polítiques socials a Benissa.

© 2017 Ajuntament de Benissa - Plaça Portal, 1 03720 - ajuntament@ajbenissa.es - Tel. 965730058