Benissa Impuls en ‘primera línia’ davant el COVID-19

• Es mantenen els serveis mínims de recollida de fems i neteja de carrers.
• Ahir van començar les labors de desinfecció d'espais públics i edificis municipals.
• Isidor Mollà: “El personal de Benissa Impuls demostra una vegada més estar a l'altura de les circumstàncies”.
• Arturo Poquet: “Estan realitzant una gran labor en aquests moments complicats”.

Encara que la majoria de la població es troba reclosa en les seues llars a causa de l'estat d'alarma decretat pel govern el passat cap de setmana amb motiu de la crisi sanitària del Coronavirus, algunes persones estan en “primera línia” contribuint a millorar aquesta situació. Aquest és el cas del personal de Benissa Impuls que treballa des del primer dia de manera incansable per a garantir la salubritat i higiene del municipi.
Des del primer moment, l'Ajuntament de Benissa va posar en marxa mesures per a mantindre els serveis mínims de recollida de residus sòlids urbans i neteja d'espais públics i edificis. A més, en aquestes últimes hores hem pogut veure a operaris de la mercantil desinfectant amb productes químics diferents zones del poble amb l'objectiu d'evitar la propagació del virus entre les persones que, atesos els requeriments governamentals, necessiten eixir de les seues cases. El regidor delegat de Benissa Impuls ha volgut defensar la gran labor i l'excel·lent treball que fan habitualment tots els empleats i empleades de l'empresa pública. En aquest moment, ha destacat Mollà, “tornen a demostrar estar a l'altura de les circumstàncies”. Per la seua part, l'alcalde, Arturo Poquet ha manifestat “l'orgull” que sent per poder oferir un servei d'aquestes característiques durant la crisi i, a més, fer-ho amb recursos propis. Poquet ha agraït les faenes de recollida, neteja i desinfecció i ha reconegut “la gran labor que estan realitzant en aquests moments”.
Des de la direcció de l'empresa s'ha insistit a recordar a la població la importància de no incórrer en conductes incíviques per a facilitar el treball de les persones que estan donant la cara per tots els veïns i veïnes. Encara que s'estan desenvolupant les jornades amb absoluta normalitat, ara més que mai els serveis necessiten una ciutadania neta i responsable. Isidor Mollà ha dit que “els benissers i benisseres són persones amb un gran civisme i sentit de la col·lectivitat. Tots contribuirem per a mantindre el nostre poble net”. En aquesta mateixa línia i per a evitar focus d'infecció s'ha decidit no obrir els punts nets de la costa. Mollà ha assenyalat que “es tracta d'una mesura per a eludir abocaments incontrolats”. L'ecoparc només estarà obert de dilluns a divendres en l'horari habitual de matí.