Benissa Impuls tanca l'any amb un balanç econòmic positiu

• La mercantil pública continua sent un exemple de gestió pública eficaç i eficient.
• Arturo Poquet: “La gestió directa a través de l'empresa municipal està sent excel·lent, i avala la decisió política que prenem fa alguns anys”.

Els números de l'empresa pública encarregada de la neteja, manteniment i recollida de residus en el municipi de Benissa ha tornat a tancar un balanç econòmic molt positiu. Les xifres i resultats comptables llancen l'excel·lent gestió tant del personal tècnic, com de l'equip d'operaris i treballadors que integren Benissa Impuls. Uns beneficis econòmics que es tradueixen en estalvi i en noves inversions en maquinària que permetran continuar millorant els bons serveis que ja es venen oferint.
L'actual govern municipal té entre els seus principals objectius continuar reforçant i millorant els serveis que presta la mercantil Benissa Impuls per al municipi. En paraules del primer edil, Arturo Poquet: “Ja vam fer una aposta clara i decidida que a la vista està, ha sigut un dels nostres majors èxits com a govern”. Al que ha volgut afegir: “la gestió directa a través de l'empresa municipal està sent excel·lent i avala la decisió política que prenem fa alguns anys”.
Totes aquestes xifres han de servir, tant a la mercantil pública com a l'equip de govern, per a valorar la incorporació de nous serveis i continuar optimitzant a través de mecanismes d'innovació aquells que es presten actualment.