Benissa presenta al conjunt de la societat civil el seu projecte ‘NaturSport’

• L'acte de presentació s'ha celebrat aquest matí a les 10.30 h en la sala d'actes dels Cases del Batle.
• Jorge Ivars: “Tenim un producte turístic molt interessant per a esportistes que vulguen gaudir d'un inigualable espai natural”.
• Arturo Poquet: “Volem implicar el conjunt de la societat benissera en el nostre projecte turístic de cara als pròxims anys”.

L'Ajuntament de Benissa a través de la regidoria de Turisme ha presentat en el dia de hui el projecte turístic per a l'exercici 2020 Benissa ‘NaturSport’. A la presentació ha assistit l'alcalde del municipi, Arturo Poquet, el regidor responsable de Turisme, Jorge Ivars, la tècnica de l'àrea, Loli Vicens i un bon nombre de membres de clubs, associacions esportives i mitjans de comunicació del municipi. El lema publicitari triat pels responsables municipals i els tècnics per a la promoció turística 2020, ha sigut el de ‘NaturSport’. Els sedentaris estils de vida actuals, lligats a la falta de temps per a practicar esport, ha fet que una de les principals motivacions a l'hora de viatjar siga fer-ho amb l'al·licient esportiu. A això, cal sumar-li el fet que cada dia són més els turistes que acudeixen a les destinacions amb l'objectiu de consumir un tipus de producte sostenible, verd i de connexió amb el medi ambient. És per això, que des de l'àrea que dirigeix Jorge Ivars s'ha desenvolupat una estratègia centrada a donar a conéixer Benissa a través de la seua àmplia oferta d'esports a l'aire lliure. El bon clima, els diferents espais per a la pràctica esportiva i la connexió entre les aigües del mediterrani i la serra de Bernia, converteixen a Benissa en una destinació molt competitiva en aquest segment del mercat.
Entre les propostes oferides en el fullet informatiu Benissa NaturSport estan La Perimetral, la II Martxa BTT Vila de Benissa, la Milla Verda, la XXIII Cursa Vila de Benissa, el torneig de Pilota Valenciana Vila de Benissa, el Concurs autonòmic de Domatge Clàssic, el XIX Trofeu CN Els Basetes, l'IV Torneig la Marina d'Ifach i el 8é Trofeu President Comunitat Valenciana.
Ivars ha manifestat sentir-se molt satisfet amb l'aposta estratègica que s'ha llançat des de l'àrea tècnica perquè “‘NaturSport’ aporta a Benissa un enfocament diferent del que s'ha oferit d'algun temps ençà”. Segons el regidor benisser, “tenim un producte turístic molt interessant per a esportistes que vulguen gaudir d'un inigualable espai natural”. Per part seua, l'alcalde de la localitat, Arturo Poquet, ha volgut agrair l'assistència a tots els que han acudit a la presentació i ha manifestat la voluntat del consistori d'implicar a tota la societat benissera en el projecte turístic del municipi. Loli Vicens, la cap de l'àrea de ‘Benissa Turisme’ ha explicat amb tot luxe de detalls les proves i activitats que s'ofereixen en el paquet ‘NaturSport’.

© 2017 Ajuntament de Benissa - Plaça Portal, 1 03720 - ajuntament@ajbenissa.es - Tel. 965730058