Benissa presenta el seu projecte ‘NaturSport’ en FITUR 2020

• Turisme Benissa llança una atractiva oferta esportiva lligada al medi ambient i la naturalesa.
• Jorge Ivars: “Tenim un producte turístic molt interessant per a esportistes que vulguen gaudir d'un inigualable espai natural”.
• Arturo Poquet: “El nostre clima, la mar i la muntanya ens situen en la punta de llança per a afermar un lideratge en les noves tendències de turisme sostenible lligat a l'esport”.
 

L'Ajuntament de Benissa a través de la regidoria de Turisme tornarà un any més a tindre presència en la Fira Internacional de Turisme que se celebra en el recinte firal IFEMA de Madrid aquesta mateixa setmana.
El lema publicitari triat pels responsables municipals i els tècnics de Turisme per a la promoció en aquesta edició, ha sigut el de ‘NaturSport’. Els sedentaris estils de vida actuals, lligats a la falta de temps per a practicar esport, ha fet que una de les principals motivacions a l'hora de viatjar siga fer-ho amb l'al·licient esportiu. A això, cal sumar-li el fet que cada dia són més els turistes que acudeixen a les destinacions amb l'objectiu de consumir un tipus de producte sostenible, verd i de connexió amb el medi ambient. És per això, que des de l'àrea que dirigeix Jorge Ivars s'ha desenvolupat una estratègia centrada en donar a conéixer Benissa a través de la seua àmplia oferta d'esports a l'aire lliure. El bon clima, els diferents espais per a la pràctica esportiva i la connexió entre les aigües del mediterrani i la serra de Bèrnia, converteixen a Benissa en una destinació molt competitiva en aquest segment del mercat.
Entre les propostes oferides en el fullet informatiu Benissa NaturSport estan La Perimetral, la II Martxa BTT Vila de Benissa, la Milla Verda, la XXIII Cursa Vila de Benissa, el torneig de Pilota Valenciana Vila de Benissa, el Concurs autonòmic de Domatge Clàssic, el XIX Trofeu CN Les Basetes, l'IV Torneig la Marina d'Ifach i el 8é Trofeu President Comunitat Valenciana.
Ivars ha manifestat sentir-se molt satisfet amb l'aposta estratègica que s'ha llançat des de l'àrea tècnica perquè “‘NaturSport’ aporta a Benissa un enfocament diferent del que s'ha oferit d'algun temps ençà”. Segons el regidor benisser, “tenim un producte turístic molt interessant per a esportistes que vulguen gaudir d'un inigualable espai natural”. Per part seua, l'alcalde de la localitat, Arturo Poquet, ha tornat a animar a tots els assistents a la fira al fet que passen per l'estand de Benissa en Fitur i participen en les activitats i sortejos previstos. El primer edil està convençut de l'enorme potencial del municipi i creu que “el nostre clima, la mar i la muntanya ens situen en la punta de llança per a afermar un lideratge en les noves tendències de turisme sostenible lligat a l'esport”.