La piscina municipal de Benissa incrementa les seues xifres de manera notable

•    La recaptació ha augmentat més de 100.000 euros des de la subrogació en 2015.
•    La decisió d'Arturo Poquet durant la seua etapa com regidor d'esports ha millorat la gestió i el rendiment de la instal·lació esportiva.

Si tirem la vista cinc anys arrere i analitzem les dades que llançava la piscina municipal quan el servei era gestionat mitjançant la fórmula de l'externalització a l'empresa privada, podrem comprovar que la instal·lació ha experimentat una enorme transformació després de l'encertada decisió de convertir-la en un apèndix de l'empresa pública Benissa Impuls. Des de 2015 fins a 2019 els usuaris han anat augmentant notablement, observant-se un increment substancial en la recaptació, passant d'uns 300.000 € en l'exercici 2015 a uns més de 400.000 l'any 2019. Aquestes dades, no sols confirmen l'excel·lent tasca de gestió realitzada per l'equip directiu de l'empresa, sinó que a més, són l'argument incontestable de l'encertada actuació política per part del regidor d'esports, Arturo Poquet.
El màxim responsable municipal ha manifestat que “la gestió de la piscina municipal per part de l'equip de la mercantil Benissa Impuls està sent impecable”. Al que ha afegit: “les xifres de creixement tant a nivell d'usuaris com des del punt de vista econòmic demostren la decisió encertada de municipalizar el servei de la piscina”. El primer edil ha conclòs la seua intervenció afirmant que “l'objectiu per a l'any vinent és convertir a la piscina municipal de Benissa en la primera instal·lació d'aquestes característiques no deficitària, cobrint les despeses amb els ingressos”.
Com ja va avançar l'ajuntament a final del passat any, tant la piscina municipal com el gimnàs han ampliat la seua oferta formativa de cara al present exercici a fi de mantindre el constant creixement d'usuaris en les instal·lacions. 

© 2017 Ajuntament de Benissa - Plaça Portal, 1 03720 - ajuntament@ajbenissa.es - Tel. 965730058