Benissa presenta un complet programa d'activitats nadalenques

•    “Viu, somia i regala Nadal a Benissa” és el lema triat pel consistori per a la campanya publicitària.
•    La novetat en aquesta edició serà l'encesa oficial de l'arbre de Nadal que anirà acompanyat d'una xocolatada.
•    Arturo Poquet: “Hem coordinat totes les àrees de l'ajuntament per a posar en marxa un programa participatiu entre les diferents regidories”.


L'Ajuntament de Benissa ha presentat hui el programa de Nadal 2019-2020 sota el lema “Viu, somia i regala Nadal a Benissa”. Les activitats començaran diumenge que ve amb la inauguració del Betlem en el Taller d'Ivars i finalitzaran el 6 de gener amb la visita dels Reis Mags d'Orient a la residència de la Tercera Edat i la Santa Missa. 
Durant tot el mes de desembre, Benissa es vestirà de Nadal per a celebrar una de les festivitats més importants del cristianisme. En aquesta ocasió, l'actual corporació ha volgut reforçar elements culturals de caràcter tradicional. Entre els diferents esdeveniments i activitats dels quals es podran gaudir les pròximes setmanes, es troba l'encesa de l'arbre de Nadal que anirà acompanyat d'una xocolatada, l'Exposició de Nadal XXXI EXFILNUM, un concurs de targetes nadalenques, el tradicional concert de la Coral de Benissa, una obra teatral a càrrec de Júniors MD, nadales cantades per alumnes i alumnes de sisé del CEIP Pare Melchor amb un objectiu solidari, una exhibició de l'Escola de Música i Dansa Javier Santacreu pels carrers de Benissa, una audició de “Els Xiquets de Sifasol”, un espectacle familiar per compte de la Colla de Xirimiters Pere Bigot, així com els tallers infantils de “Pastís de Moniato”, visites guiades, pel·lícules infantils, el festival de nadales de l'Església i el Mercat de Nadal.  Els més xicotets de la casa tindran l'oportunitat d'entregar les seues cartes a l'Ambaixador Real i saludar personalment a Melchor, Gaspar i Baltasar la vesprada del diumenge 5 de gener. Els “runners” benissers i la resta de gent que vulga participar, podran usar les vacances de Nadal per a córrer en la Sant Silvestre del dia 29. A més, no serà necessari eixir de Benissa per a fer les habituals compres nadalenques. L'Associació d'Empresaris i Comerciants ha organitzat diferents accions comercials amb l'objectiu que els veïns del municipi aposten per “regalar Benissa”.  L'alcalde, Arturo Poquet, ha destacat l'esforç de totes les àrees per a coordinar un programa conjunt en el qual han participat les diferents delegacions municipals.  

© 2017 Ajuntament de Benissa - Plaça Portal, 1 03720 - ajuntament@ajbenissa.es - Tel. 965730058