Benissa amplia la seua oferta esportiva en el gimnàs i la piscina municipa

•    Benissa Impuls inverteix més de 2.000 € en la compra de materials per a les noves pràctiques esportives.
•    Isidor Mollà: “Estar prop dels usuaris ens permet adaptar-nos a les seues necessitats i solucionar els problemes de manera més eficient”.
•    Adrián Cabrera: “En sol quatre mesos hem introduït importants novetats i s'ha millorat notablement el servei”.


L'Ajuntament de Benissa, a través de l'empresa pública Benissa Impuls, ha ampliat la seua oferta esportiva en el gimnàs i la piscina municipal amb l'objectiu de captar nous usuaris de cara al pròxim any. Amb l'arribada del Nadal també arriben les promeses i propòsits per a 2020. Augmentar l'activitat esportiva és un dels desitjos més proclamats durant el moment del brindis.  
Aquells que vulguen complir aqueixos propòsits ho tindran una mica més senzill gràcies a la iniciativa del consistori municipal d'ampliar les activitats esportives. Encara que ja s'han iniciat durant el mes de novembre, serà a partir del pròxim any quan de manera progressiva vagen ampliant el nombre de participants. New Armony, cardiobox, mindfulness, pilates o pilates infantil s'incorporen a la nòmina d'activitats en les quals poden participar els veïns i veïnes del municipi. Per a això, l'ajuntament ha invertit més de 2.000 euros a renovar material i ampliar aquell necessari per als innovadors entrenaments esportius. El regidor de Benissa Impuls, Isidor Mollà, ha destacat la importància d'escoltar als usuaris del gimnàs i la piscina, assenyalant que “això ens permet adaptar-nos a les seues necessitats i solucionar els problemes de manera més eficient”. Tal com ha assenyalat el mateix Mollà, durant el pròxim exercici pressupostari està prevista la compra de més material esportiu i la millora de les instal·lacions, especialment en el gimnàs, on s'adquiriran noves bicicletes per a les classes de ciclisme de sala i màquines el·líptiques.
Adrián Cabrera, regidor delegat d'esports, ha manifestat sentir-se molt content amb l'enorme treball que està realitzant la direcció del centre i els diferents monitors. L'edil ha volgut concloure la seua intervenció destacant que l'ajuntament està “ocupat” a potenciar l'esport a Benissa ja que “en sol quatre mesos hem introduït importants novetats i s'ha millorat notablement el servei”.