Reunió en la zona costa per a abordar els nous projectes municipals


•    Isidor Mollà: “Crearem una unitat administrativa en l'àrea costanera per a acostar l'ajuntament als residents”.
•    Arturo Poquet: “La zona costa és una de les prioritats de l'actual equip de govern”.

L'Ajuntament de Benissa ha organitzat hui dimarts 15 d'octubre a les 16.30 h una trobada ciutadana a la “Aula del Mar” per a abordar els projectes del futur de la zona costa.  En la reunió es presentaran les primeres iniciatives, els plans d'inversió per al territori i s'explicarà amb detall els avanços en relació al nou centre administratiu. A més, la trobada pretén servir de corretja de transmissió entre els veïns i el consistori municipal, ja que es dedicarà part del temps a escoltar propostes i iniciatives dels assistents.
El regidor delegat de l'àrea, Isidor Mollà, ha sigut un dels promotors d'aquesta iniciativa. El primer tinent d'alcalde ha manifestat que “pretenem continuar impulsant assemblees veïnals en la zona costa amb major freqüència per a adaptar les polítiques de Benissa a les necessitats reals de la gent”. Així mateix, ha volgut revelar un dels primers anuncis de la seua regidoria: “Crearem una unitat administrativa en l'àrea costanera per a acostar l'ajuntament als residents de la zona”.
Per part seua, l'alcalde, Arturo Poquet, s'ha expressat en termes molt optimistes: “Estem fent els primers passos perquè tots els ciutadans de Benissa, visquen on visquen, gaudisquen dels mateixos drets”. Al que el primer edil ha afegit: “La zona costa és una de les prioritats de l'actual equip de govern”.
La reunió durarà al voltant de dues hores i està prevista l'assistència de bona part de l'equip de govern.