Arturo Poquet es reuneix a Benissa amb el president de la Diputació

•    Carlos Mazón visita el municipi per a veure de prop els projectes plantejats per l'actual equip de govern.
•    Arturo Poquet: “En menys de dos mesos hem mantingut dues reunions amb el president de la Diputació. Aquesta és la constatació que Benissa jugarà un paper rellevant en el futur de la nostra província”.

A penes han passat els habituals cent dies de cortesia amb els quals tot polític compte en el seu mandat, i Arturo Poquet ja ha aconseguit mantindre dues trobades institucionals amb el president de la Diputació, Carlos Mazón. La primera ocasió va ser el primer edil benissero el que es va desplaçar a la capital juntament amb el regidor Jorge Ivars per a traslladar-li els projectes fonamentals que tenia intenció d'escometre al llarg del mandat. En aquesta segona, ha sigut Carlos Mazón, màxim representant de l'administració provincial, el que s'ha desplace a Benissa per a veure amb major profunditat els plans de Poquet per al municipi. A la trobada també ha assistit l'actual diputat provincial i exalcalde de Benissa, Juan Bautista Roselló Tent.

La cita, que ha durat més d'una hora, ha començat amb la tradicional rúbrica en el llibre de signatures municipal, ha continuat amb una atenció a mitjans en l'hall de l'ajuntament i ha finalitzat amb una visita als Antigues Escoles Velles, lloc triat per l'actual corporació per a emplaçar el nou centre municipal. 
Durant el trajecte, l'alcalde i el president de la Diputació han pogut intercanviar impressions sobre l'arrencada del curs polític i sobre les actuacions immediates que s'estan escometent. Així mateix, també han pogut conversar sobre el nou ajuntament, les instal·lacions esportives, les obres d'adequació de l'auditori municipal i les inversions en la zona costa.
L'alcalde del municipi i amfitrió, ha manifestat sentir-se “molt content per la visita de Mazón a Benissa”. Al que el primer edil ha volgut afegir: “En menys de dos mesos hem mantingut dues reunions amb el president de la Diputació. Aquesta és la constatació que Benissa jugarà un paper rellevant en el futur de la nostra província”.
I és que, per fi, l'Ajuntament de Benissa torna a formar part de l'agenda política de la Diputació d'Alacant després de dos anys en què les relacions institucionals havien quedat estancades.
 

© 2017 Ajuntament de Benissa - Plaça Portal, 1 03720 - ajuntament@ajbenissa.es - Tel. 965730058