Setmana de la salut a Benissa a partir del pròxim dilluns

•     Complet programa d'activitats des del 30 de setembre fins al 5 d'octubre
•    Isabel Bou: “L'educació en salut és fonamental per a millorar els nostres hàbits diaris”.

Benissa celebra una nova edició de la Setmana de la Salut. Les activitats que s'inicien el pròxim 30 de setembre i finalitzen el 5 d'octubre, tenen com a objectiu fonamental fomentar i promocionar la salut a través de temes molt variats.
Els assistents podran participar en tallers de risoterapia, d'alimentació energètica, de prevenció de problemes als peus, estimulació aquàtica, protecció del cervell o de ioga en família, entre altres. Diferents experts de l'àmbit de la salut participaran en un complet programa organitzat pel consistori,  en el qual col·laboren diferents entitats i empreses de Benissa. Per a la configuració d'aquest, el departament va contactar amb la major part de professionals que apareixen en la guia sanitària del municipi.
La regidora delegada de l'àrea, Isabel Bou, ha dit que “l'educació en salut és fonamental per a millorar els nostres hàbits diaris”.
Al que ha volgut afegir que “continuarem treballant des de la perspectiva de la prevenció”. 
Cal recordar que Benissa és un dels municipis que es troben dins del programa “Xarxa Salut”, la qual cosa ha portat a la regidora a posar en marxa un programa global amb una visió holística en el qual s'integren altres àrees com a esports, medi ambient, educació o participació ciutadana. 

© 2017 Ajuntament de Benissa - Plaça Portal, 1 03720 - ajuntament@ajbenissa.es - Tel. 965730058