Benissa aconsegueix una subvenció de la Diputació per a l'ajuda a domicili

•    La Diputació d'Alacant concedeix, un any més, una subvenció de 23.689'60 € per al programa d'assistència domiciliària.
•    Lorena Ivars: “L'objectiu fonamental de l'actual equip de govern és posar a les persones en el centre de les nostres polítiques”.

La Diputació d'Alacant torna a concedir a l'Ajuntament de Benissa la subvenció emmarcada dins del programa d'Ajuda a domicili. La quantia, en aquesta ocasió, ascendeix a més de 23.000 € que rebrà íntegrament l'àrea d'Acció Social del municipi.  
La prestació té com a finalitat servir de complement al programa municipal que actualment atén al voltant de 60 casos. Aquesta ajuda permet contribuir a l'atenció de persones majors o amb dificultats per a desenvolupar tasques quotidianes. La regidora delegada ha destacat la importància de la Diputació d'Alacant per a millorar el servei d'atenció domiciliària a Benissa. Al que ha volgut afegir: “L'objectiu fonamental de l'actual equip de govern és posar a les persones en el centre de les nostres polítiques”.