Benissa celebra la seua primera marxa BTT dissabte que ve 21

• El Club Ciclista de Benissa, en col·laboració amb l'ajuntament, organitza una carrera en la qual participaran més de 150 persones.
• Adrián Cabrera: “Des de la regidoria d'esports apostem per ampliar el catàleg d'esdeveniments esportius a Benissa”.

Dissabte que ve 21 a les 16.30 hores se celebrarà la 1a Marxa BTT Vila de Benissa. L'últim cap de setmana de l'estiu acollirà un esdeveniment sobre dues rodes en el qual participaran més de 150 persones. El recorregut que tindrà caràcter circular s'iniciarà i finalitzarà en el mateix punt, la Plaça Rei Jaume I. El traçat recorrerà 33 km amb un desnivell de 960 metres al llarg del terme municipal de Benissa i tindrà una duració que previsiblement no superarà l'hora i mitja.
El Club Ciclista de Benissa ha liderat l'organització d'un esdeveniment esportiu del qual volen fer partícip a tots els veïns. El regidor d'esports del consistori, Adrián Cabrera, ha agraït l'esforç de tot l'equip perquè “aquest bonic projecte tire avant”. Cabrera també ha dit que “des de la regidoria d'esports apostarem per ampliar el catàleg d'esdeveniments esportius a Benissa”.
La mercantil Benissa Impuls ha sigut l'encarregada de la neteja de camins i adequació de tot el recorregut. A més, l'esdeveniment comptarà amb la presència de voluntaris, protecció civil i membres de policia local encarregats de garantir la seguretat abans, durant i després de la carrera.