Benissa recull material escolar per a la Vega Baixa

• La iniciativa solidària pretén que els escolars dels municipis afectats per les fortes pluges puguen reposar els seus útils acadèmics.
• Arturo Poquet: “Des de l'Ajuntament contribuirem amb una donació de 600 € en material escolar”.
• Adrian Cabrera: “Benissa és un poble que en els moments complicats sempre trau la seua cara més solidària”.

L'Ajuntament de Benissa s'ha sumat a la campanya de recollida de material escolar per als damnificats per les fortes pluges que la setmana passada van assotar la comarca alacantina de la Vega Baixa. El consistori, en col·laboració amb els tres centres educatius del municipi, l'IES Josep Iborra, el CEIP Manuel Bru i el CEIP Pare Melchor inicien una acció solidària amb la qual pretenen ajudar els estudiants que han perdut el material com a conseqüència del temporal. Així mateix, la iniciativa també busca que els escolars benissers reforcen els valors de solidaritat i companyonia fent-los partícips a través d'un acte de generositat.
L'alcalde, Arturo Poquet, ha anunciat que a més de la campanya de recollida a través de donacions particulars, el mateix ajuntament col·laborarà amb 600 € en material escolar que s'adquirirà íntegrament en establiments del municipi.
Des de demà els estudiants ja podran portar material als seus centres. L'últim dia per a col·laborar serà el divendres a les 14.00 h. La donació es distribuirà través dels canals oficials habilitats per la Diputació d'Alacant i es repartirà entre els municipis amb majors necessitats.

© 2017 Ajuntament de Benissa - Plaça Portal, 1 03720 - ajuntament@ajbenissa.es - Tel. 965730058