Benissa celebra la XVIII Neteja Submarina el diumenge 29 de setembre

•    El consistori municipal és plenament conscient de la importància de conservar el fons marí i el litoral de Benissa.
•    Arturo Poquet: “La Neteja Submarina és un esdeveniment consolidat i pel qual continuarem apostant”.

L'Ajuntament de Benissa i el Club Nàutic Les Bassetes celebraran un any més la “Neteja Submarina i Litoral”. L'esdeveniment que tindrà lloc el pròxim 29 de setembre, espera congregar un gran nombre de participants. L'objectiu fonamental d'aquesta acció és el de recol·lectar la major quantitat de fem marí possible per a millorar el fons marí i el litoral de Benissa. Cal recordar que el 80% d'aquest tipus de contaminació és el plàstic, que tarda uns 400 anys a desaparéixer i suma uns 150 milions de tones de residus en el mar, segons estimacions de la Comissió Europea. Aquests elements que generalment provenen de les males pràctiques que fem els éssers humans, posen en risc la flora i la fauna marina.
La “XVIII Jornada de Neteja Submarina i Litoral” s'emmarca dins de les activitats que promouen els objectius del Programa Bandera Blava augmentant el grau de consciència i cura del medi ambient aquàtic per part dels usuaris i habitants de la zona costa. L'alcalde i regidor de l'àrea de Medi Ambient, Arturo Poquet, ha manifestat que es tracta de “un esdeveniment consolidat pel qual continuarem apostant”. 
L'activitat començarà a les 10.30 h amb la concentració dels participants en el Club Nàutic Les Bassetes i acabarà amb un aperitiu a les 13.30 h. Per a poder formar part de l'equip de neteja submarina serà necessari inscriure's cridant als telèfons 674204438 i 674204516 o a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.