El nou Consell d'Igualtat se suma per unanimitat a la convocatòria del 20 S

• La reunió també va servir per a treballar en l'esborrany del protocol del Punt Violeta.
• La regidora d'Igualtat i presidenta del Consell, Lorena Ivars, ha manifestat “la importància de continuar sent partícips del canvi social des de les institucions públiques”.

El Consell d'Igualtat de Benissa se suma a la convocatòria d'Emergència Social 20S organitzada per la Plataforma Feminista d'Alacant per a divendres que ve 20 de setembre. La mobilització tindrà lloc a les 20.30 h en la Plaça Rei Jaume I. A més de comptar amb l'element comú de la llum violeta que identificarà la totalitat de les manifestacions a la comarca, Benissa ha acordat incloure la particularitat d'una protesta silenciosa.
Des del Consell ens adherim a la totalitat del comunicat de l'entitat convocant que exposa de manera literal:  “Aquest estiu estem vivint una barbàrie. El terrorisme masclista continua mostrant les pitjors cares de nou. Lluny que la situació millore, hem viscut un mes de juliol i estem vivint un mes d'agost que seran recordats com els pitjors en més d'una dècada”. 
I és que, segons xifres oficials, en el que portem d'any han mort assassinades 40 dones a Espanya. Però les dades són encara més alarmants des d'una perspectiva mundial. Segons informes de l'ONU, el 35% de les dones de tot el món han patit violència física i sexual per part del seu company sentimental en algun moment de les seues vides. Una altra xifra esgarrifosa és que 200 milions de dones i xiquetes en 30 països han sigut víctimes de mutilació genital femenina. 
Amb aquests números aportats per organismes internacionals no podem mirar cap a un altre costat” ha assenyalat la regidora d'Igualtat i presidenta del Consell, Lorena Ivars. A més, ha afegit “hi ha un moviment feminista global imparable. És important que continuem sent partícips d'aqueix canvi social des de les administracions públiques”.