Benissa presenta la III edició del torneig de golf “La Marina de Ifach”

•    L'esdeveniment esportiu se celebrarà el cap de setmana del 14 i 15 de setembre en el Club de Golf Ifach de Benissa.
•    El període d'inscripcions s'obrirà l'1 de setembre i quedarà tancat amb 40 participants.
•    Adrián Cabrera: “Hem de continuar potenciant el turisme esportiu com a motor econòmic del nostre municipi”.
 

Les instal·lacions del Club de Golf Ifach han sigut el lloc triat per l'ajuntament de Benissa i la resta d'entitats organitzadores per a la presentació de la III edició del torneig de golf “La Marina de Ifach”. La presentació ha comptat amb la presència del director de l'esdeveniment Juan Moragues, del regidor d'esports de Benissa, Adrian Cabrera i del seu homòleg a l'Ajuntament de Teulada-Moraira, Adrián Ruiz. L'esdeveniment congregarà el dia 15 de setembre a prop de quaranta golfistes que podran gaudir del penúltim cap de setmana de l'estiu en un enclavament privilegiat per a aquesta pràctica esportiva.
L'1 de setembre quedarà obert el període d'inscripcions que tancarà el termini quan abast el contingent de participants. Es tracta d'una competició en la modalitat Stableford amb tres categories, dues d'elles per a cavallers i una destinada a dames. Els preus per a participar en el torneig són de 15 euros per a socis i 26 euros per a visitants. El muntant inclou un pack de benvinguda i l'accés al còctel durant el lliurament de premis.
Així mateix, el dissabte 14 a la vesprada s'ha disposat de forma totalment gratuïta un “bateig de golf” dirigit per Kiko Marqués per a totes aquelles persones que desitgen assistir.
El regidor d'esports de l'Ajuntament de Benissa, Adrián Cabrera, ha fet una valoració molt positiva sobre l'esdeveniment esportiu: “Atraure golfistes de tota la Comunitat Valenciana i d'alguns punts d'Espanya és posar a Benissa en el focus turístic”. Al que el jove edil ha volgut afegir: “Considere que hem de continuar potenciant el turisme esportiu com a motor econòmic del nostre municipi”.