El pròxim 24 d'agost se celebra la huitena edició de la “Benissa Open Night”

•    L'esdeveniment començarà a partir de les huit de la vesprada i acabarà ben entrada la matinada.
•    Arturo Poquet: “Aquest tipus d'iniciatives dinamitzen el comerç i ajuden els xicotets empresaris del municipi”.
•    Isabel Bou. “Tinc el repte de retornar a Benissa l'impuls comercial que necessita”.

 

L'Ajuntament de Benissa celebra el pròxim 24 d'agost a partir de les 20.00 h la huitena edició de la “Benissa Open Night” organitzada per la regidoria de comerç a través de AFIC-Creama en col·laboració amb l'associació de comerciants del municipi. L'esdeveniment comptarà amb nombroses activitats lúdiques que amenitzaran la vetlada comercial. Els més xicotets de la casa podran gaudir atraccions infantils i d'una gimcana temàtica. Els festers també participaran oferint menjar i beguda als assistents a preus populars. A més, els veïns que decidisquen acostar-se podran gaudir d'actuacions en directe del grup S.A For Dixeland i de les activitats programades per l'àrea de cultura emmarcades dins de l'acció “La Nit en Blanc”.
L'alcalde, Arturo Poquet, ha destacat el positiu de “posar en marxa iniciatives que dinamitzen el comerç i ajuden els xicotets empresaris del municipi”. Per part seua, l'edil de comerç, Isabel Bou ha manifestat “tindre per davant el repte de retornar a Benissa l'impuls comercial que necessita”.
Els comerços del municipi també han volgut incentivar aquesta acció amb grans descomptes i amb un sorteig per a aquells que decidisquen realitzar alguna compra. D'aquesta forma s'espera que una gran quantitat de veïns de tota la comarca reserven la nit del dissabte i acudisquen a Benissa a fer les seues compres. Per a això, indica Isabel Bou: “Estem treballant a donar difusió més enllà del terme municipal”. Els organitzadors preveuen un èxit similar al d'anteriors edicions.