Milar Giner guanya el 8é concurs d'aparadors Moros i Cristians de Benissa

  • Floristeria Isabel i Boutique Maniquí, ocupen el segon i tercer lloc respectivament.

Concur MiC 2019

En la vesprada nit del dimarts 25 de juny, es va reunir el jurat per a realitzar la visita als negocis participants del concurs d’aparadors Moros i Cristians de Benissa. El jurat va estar format per Juan Miguel Ortolá i Miriam Pellicer representants de l'associació de moros i cristians, Silvia López i Juanjo Garrido per part de l'associació de comerciants i empresaris de Benissa, el tècnic de Comerç Javier Ribes i els regidors Ximo Nadal i Adrián Ivars.


En aquesta octava edició van ser onze els aparadors participants: Boutique L'Alcúdia, Boutique Maniquí, El Cup, Estanc Avaloris de Mar, Floristeria Isabel, Joieria Carralo, Lucas Lcs, Milar Giner, Pampallugues Decoració, Papereria Macavi i Perfumeria Donam. Els quals van ser visitats pel jurat i una vegada realitzades les valoracions i votacions va resultar guanyador, per segon any consecutiu, l'aparador de Milar Giner, seguit per Floristeria Isabel i la Boutique Maniquí.


En el matí d'ahir es va comunicar el resultat als 3 comerços perquè acudiren a Creama, al Centre d’Excel·lència, a recollir els seus reconeixements.


Des de l'ACEB, CREAMA i l’Ajuntament de Benissa volem felicitar els comerços premiats i agrair la participació dels comerços associats. Tanmateix, convidem al públic que visite Benissa durant les festes, que aprofiten per a veure els aparadors i comprar en el comerç local, donat que tan sols es trobaran els aparadors fins a l'1 de juliol.