Arturo Poquet configura el seu equip de govern per als pròxims quatre anys

  • El regidor de CIBE, Isidoro Mollá, assumirà les competències de Benissa Impuls, Estratègia Territorial Urbana i Zona Costanera.
  • Jorge Ivars, el president local dels populars, serà el portaveu del govern

equip govern 2019

Arturo Poquet signa el decret que distribueix les competències entre els diferents regidors de l'equip de govern. Arranca així, de manera formal, un mandat que té com a principals objectius la dinamització econòmica del municipi, el desenvolupament de les polítiques de joventut i ocupació, la transformació dels espais esportius, la posada en marxa del Centre de Dia, la construcció d'un auditori adequat i sostenible, l'augment de les inversions en la zona costanera, la dotació de major seguretat per al municipi i la millora dels diferents serveis, entre els quals es destaca la neteja, la cultura i l'oci.

L'alcalde, Poquet, assenyala que “la distribució de competències s'ha realitzat de manera extraordinàriament professional ateses les aptituds i capacitats de cadascun”.
Arturo Poquet assumirà l’alcaldia i urbanisme, obres i serveis, medi ambient, cicle hídric i inversions, el jove Adrian Cabrera tindrà al seu comandament les àrees d'esport i d’educació. Així mateix, Ximo Nadal conduirà les regidories de Seguretat ciutadana i Festes, Lorena Ivars s'encarregarà de les regidories de joventut i infància, Igualtat i serveis socials. I Jorge Ivars, coneixedor de la política municipal, es posarà al capdavant del càrrec de portaveu del govern i de les regidories de recursos humans, Turisme, OAC, centre d'excel·lència i modernització de l'administració entre altres.


Isabel Bou serà l'encarregada de fomentar el comerç i la promoció econòmica del nostre teixit empresarial, Rosa Pino dirigirà les regidories de cultura, tercera edat, participació ciutadana i el teixit associatiu per la seua gran proximitat amb els col·lectius i els seus anys d'experiència al capdavant de la colla de Xirimiters Pere Bigot. Adrian Ivars, coneixedor ja de la gestió en l'administració, serà l'encarregat de conduir el departament econòmic, règim intern, zona rural, agricultura i ramaderia.


Entre els membres que assumiran responsabilitats de govern es troba el regidor de CIBE Isidoro Mollá. El veterà polític benissero ha entrat a formar part de l'equip, fruit de l'oferiment de Poquet a totes les forces polítiques. L'alcalde popular sosté que “hem oferit a tots els grups polítics amb representació l'incorporar-se al nostre projecte i l'únic que ha considerat fer-ho ha sigut CIBE”. Al que el jove polític ha afegit “seguim amb la mà estesa perquè des de l'oposició, la resta de forces polítiques puguen ajudar-nos a dibuixar la Benissa que volem per al futur”.


Amb la rúbrica del decret comença un mandat que es presumeix il·lusionant i amb el qual Benissa experimentarà la transformació necessària per als futurs reptes del municipi.


RESUM LLISTAT DE COMPETÈNCIES
Arturo Poquet: Alcalde
Urbanisme
Obres i Serveis
Medi Ambient
Cicle Hídric
Inversions

Ximo Nadal: Regidor
Seguretat Ciutadana
Festes
Emergències
Relacions internacionals i integració

Isabel Bou: Regidora
Sanitat
Comerç
Creació de l'ocupació
Creama i promoció Económica

Rosa Pino: Regidora
Cultura
Participació Ciutadana
Tercera edat
Teixit associatiu
Documentació i espais culturals

Adrian Cabrera: Regidor
Esports
Educació i EPA
Contractació
Transparència
Responsabilitat Civil

Lorena Ivars: Regidora
Serveis Socials
Joventut i Infància
Igualtat
Normalització Lingüística
Serveis Jurídics
Protecció Animal

Jorge Ivars: Regidor
Area Presidència
Turisme
Recursos Humans
OAC
OMIC
Modernització de l'Administració
Noves Tecnologies NN.TT
Projectes Europeus
Centre d'Excel·lència

Adrian Ivars: Regidor
Hisenda
Règim Intern
Agricultura i Ramaderia
Zona Rural
Cementeri

Isidoro Molla: Regidor
Benissa Impuls
Estratègia Territorial Urbana
Zona Costanera

© 2017 Ajuntament de Benissa - Plaça Portal, 1 03720 - ajuntament@ajbenissa.es - Tel. 965730058