Arturo Poquet és elegit nou alcalde de Benissa

ple investidura 2019

 

El ple d'investidura celebrat a Benissa ha elegit com a nou alcalde a Arturo Poquet, del Partit Popular, en un acte que ha esdevingut en el Taller d’Ivars en la matinal d'aquest dissabte 15 de juny.

Amb un nombrós públic pressent, les votacions han oferit huit vots de la bancada popular per a Poquet, i huit per a Abel Cardona (Reiniciem), atorgats pels cinc regidors de Reiniciem, dos del PSOE i un de Compromís. Per part seua, Isidor Mollà, del Cibe, s'ha triat a si mateix. La majoria de vots aconseguida per la candidatura del PP, amb 1659 i 8 regidors, li val a Arturo Poquet per a ajudar-se a pujar com a alcalde sense majoria ( fixada en 9 regidors en ajuntaments amb representació de 17 actes).

D'aquesta forma, la nova corporació que conformarà l'Ajuntament és la formada per Arturo Poquet, Ximo Nadal, Isabel Bou, Rosa Pino, Adrián Cabrera, Lorena Ivars, Jorge Ivars i Adrian Ivars com a regidors del Partit Popular; Abel Cardona, Belén Ivars, Fernando López, María de Carmen Giner, María Vrajeshvari Fornos de Reiniciem Benissa; Carol Ivars i Marina Renner com a regidores del PSOE; Mari Carme Ronda com a representant de Compromís; i Isidor Mollà com a regidor de Cibe.