“Descobreix la nostra comarca” recorrerà la Ruta de la Serp aquest diumenge

Descobreix comarca maig

 

La iniciativa, que celebra la seua cinquena activitat de l'actual cicle “Descobreix la Nostra Comarca” recorrerà diumenge que ve, 19 de maig, la Ruta de la Serp. S'eixirà des de Benissa en cotxes particulars fins a arribar a Poble Nou de Benitatxell, on es farà una ruta que partirà del camí de la Serp fins a arribar al Puig de la Llorença.

Aquesta nova eixida s'iniciarà a les 8.30 h eixint els participants, com és habitual, des de l'aparcament del Col·legi Públic Manuel Bru. El recorregut presenta una dificultat mitjana, estant guiat per Pere Joan Frau Rosselló. La distància és de 5,50 km amb una durada de 3 hores aproximadament i el desnivell de 190 metres.

Aquelles persones interessades a participar han d'inscriure's obligatòriament al Palau Sant Pere, cridant al tel. 965 733 392 o per correu electrònic a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans de les 12 h del divendres 17 de maig.

Donades les característiques d'aquest tipus d'activitats es recorda l'obligatorietat de portar roba còmoda i calçat de muntanya, aigua i aliments. De la mateixa manera, es recorda que si els participants porten gos, l'animal ha d'anar en tot moment degudament lligat.

Així mateix, és necessari comptar amb una assegurança d'accidents que es fa als participants, per al qual ha de facilitar-se, en el moment de la inscripció; el nom complet, el núm. de DNI, data de naixement i el núm. d'un mòbil de contacte de totes les persones que vulguen participar, inclosos els menors.
Com en edicions anteriors, aquest cicle d'excursions està organitzat pel Grup de Muntanya Margalló i la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Benissa amb el clar objectiu de contribuir a fomentar el coneixement sobre nostre ric entorn, alguna cosa que permet posar en valor els nostres recursos naturals.