El Futbol 8 i el Ciclisme protagonistes d'aquest cap de setmana a Benissa

torneig 12 maig

Aquest cap de setmana, l'agenda de Benissa ve marcada per l'esport, concretament pel futbol 8 i el ciclisme. Tots dos protagonitzaran dues competicions que es disputaran en el nostre municipi.

El diumenge, 12 de maig, s'iniciarà amb activitats relacionades amb la celebració del XIII torneig Vila de Benissa de Futbol 8, en les categories Benjamí i Aleví. Les competicions tindran lloc en les instal·lacions del camp de futbol M. La Costa. El torneig començarà a les 9 h estant previst que es desenvolupen les trobades durant tota la jornada. La competició enfrontarà, en diferents eliminatòries als equips de Xàbia, El Verger, Teulada, Altea, Dénia, Ondara, Pedreguer, Gata de Gorgos i Benissa.

Les finals d'aquest XIII Torneig Vila de Benissa se celebraran a les 19.30 (Benjamins) i 18.40 h (Alevins).

D'altra banda, des de les 10 del matí Benissa també acollirà la prova Comarcal del campionat d'Escoles de BTT, una competició que es desenvoluparà en les instal·lacions de l’Espai Municipal d´Atletisme. El campionat compta amb un gran nombre de participants que hauran de disputar diferents proves en les categories de: Prebenjamines, benjamins, alevins, infantils i cadets.

Des de l'Ajuntament de Benissa us convidem a acostar-vos al pavelló municipal i gaudir de l'ambient esportiu en totes dues disciplines.