Ja es coneixen els premiats del Concurs de Vins 2019

El passat cap de setmana es va celebrar la XIX edició del Concurs de Vins de Benissa on van participar 19 vins d’elaboració artesanal (15 negres i 4 blancs).

Aquesta edició va tenir lloc al Centre d'Excel·lència de Benissa (antic seminari franciscà) i va tractar de fomentar i promocionar la producció local de vins d’elaboració pròpia, on els vins presentats no podien ser ni vins de compra ni aquells on un professional haja participat en la seua elaboració.

El guanyador del XIX Concurs de Vins de Benissa va ser Moser Rüdolf en la categoria de vi blanc, mentre que els guardons de vi negre van ser per a Beatrice Spaeni, primer premi, Joan Cardona Ferrer, segon premi i Nicolás Naef, tercer premi.

El jurat en aquesta edició va estar compost per Jaime Giner Fullana com a director del tast, Lourdes Santacreu Ivars com a Sommelier, Jose Mª Spaeni en qualitat de guanyador del concurs del passat any, Joan Pastor Crespo com a viticultor, Joan Tárrega Ribes representant a l'Associació Bancals de Vi, Miguel Angel Garri considerat com a millor sommelier de la província d'Alacant 2016 i presidint el jurat el regidor de CREAMA, Xavi Tro.concurs vins 2019