Notable participació de l'Escola de Ciclisme Benissa en Xàbia

El passat diumenge, dia 3 de febrer, es va disputar a Xàbia la segona prova del calendari de competicions d'Escoles de Ciclisme BTT de la Marina Alta.

En aquesta segona prova, celebrada sobre un circuit molt tècnic de terra, es va oferir durant el matí del diumenge, un bon espectacle, tant als participants com al públic assistent a les cinc proves celebrades.

Des de Benissa es van desplaçar un total de 16 joves cap a Xàbia, acompanyats pel monitor de l’escola Daniel Cubero. Aquests joves van participar en quatre de les cinc categories en què es dividia la prova de BTT.

Quant als resultats de l'equip de Benissa, va destacar la categoria pre-benjamí tant en la modalitat femenina com en la masculina, on els nostres esportistes;Sarai Molines es va imposar per davant de la també benissera Carla Fuertes com primera, i Inés Devesa tercera. En el cas dels nois, va quedar en primer lloc, Eric Tarazona. A més a més, un altre resultat destacable el va obtenir Raúl Cabrera, qui va quedar classificat en segon lloc, de la categoria cadet masculí.

Benissa va presentar la segona escola més nombrosa després de l'escola de Xàbia, aconseguint una altra vegada una participació de 16 joves, la qual cosa suposa la demostració de l'arrelament de la competició i del bon funcionament de l'escola local.

L'escola confia a poder assistir a pròximes cites del campionat, amb la totalitat dels joves inscrits (23 alumnes i alumnes).