L’alumnat de l’IES Josep Iborra realitza tasques de reciclatge actiu junt amb Benissa Impuls

7

 

Fa uns mesos es va iniciar una acció per a fomentar el reciclatge en la comunitat educativa de Benissa, concretament en l'alumnat dels CEIP Manuel Bru, Pare Melchor i a l'IES Josep Iborra. L'empresa pública Benissa Impuls va distribuir un total de 320 papereres selectives en aquests centres (paper/cartó i envasos), de les quals 200 es van situar en l'Institut d'Educació Secundària, un espai on s'està realitzant una gestió complementària.

Des del mateix IES expliquen que compten amb “un Pla de Sostenibilitat que inclou activitats educatives i de divulgació de valors i bons hàbits per a afavorir el medi ambient”, i dins d'aquest pla es troba una acció que realitza el propi alumnat (amb la supervisió de professorat) de forma quinzenal i en horari de tutoria. Es tracta de la recollida de paper en cadascuna de les plantes de l'institut i, posteriorment, es deposita en uns contenidors situats en la zona esportiva del municipi, annexa al propi institut.

Es tracta d'una cooperació real entre l'Institut, la regidoria d'Educació i Benissa Impuls, empresa pública que va fer lliurament de les papereres selectives i ha situat a més els contenidors per al posterior reciclatge final.