L'Ajuntament procedirà a electrificar el pou de Benimallunt

pou benimallunt

L'Ajuntament de Benissa després d'un complex procés de negociació i contractació per a portar avant la iniciativa d'electrificar el pou de Benimallunt, va signar la setmana passada el contracte per a donar llum verda al projecte.

Actualment l'acord aconseguit, permetrà l'electrificació del pou i amb això l'aportació de nous recursos hídrics que milloraran el subministrament d'aigua a tot el terme municipal. Això suposarà millorar considerablement la qualitat i quantitat del servei prestat al municipi.

No obstant això, després d'aconseguir l'acord, des de l'Ajuntament insistim en la necessitat de continuar mantenint polítiques d'estalvi i reducció del consum d'un recurs limitat. Xavi Tro, Regidor del Cicle Hídric, recalca en què “Tot i que es millora el servei, des de l'Ajuntament seguim amb la nostra campanya continuada de consum responsable i conscient, sempre sabedors que l'aigua és un bé escàs i limitat i recordant que vivim en una zona amb recursos hídrics escassos i amb llargs episodis de sequera”.

© 2017 Ajuntament de Benissa - Plaça Portal, 1 03720 - ajuntament@ajbenissa.es - Tel. 965730058