Un nou curs d’informàtica bàsica per a dones es realitzarà a Benissa

Creama Benissa curs informatica

 

L’Ajuntament de Benissa a través de l’agència de col·locació Creama organitza un curs gratuït d’informàtica de nivell bàsic dirigit a dones que necessiten millorar la seua ocupabilitat obtenint coneixements bàsics d’aquesta àrea.

 

La realització del curs serà de dilluns a divendres de 10.00 h a 13.00 h a l’aula d’informàtica del Centre d’Excel·lència de Benissa amb una duració total de 30 hores lectives. Durant el curs, es tractaran aspectes com l’alfabetització informàtica, el tractament de textos, la navegació a través d’internet o com poder enviar correus electrònics entre altres aspectes.

Aquest curs, s’iniciarà el dijous 22 de novembre i comptarà amb places limitades per a tothom el que vulga assistir. S’ha de destacar que serà un curs totalment gratuït i per al qual serà necessària una inscripció prèvia al Creama, que es podrà realitzar en horari de 9.00 a 14.00 hores a la pròpia agencia. Així i tot, per a més informació es podrà contactar amb Creama cridant al 965 732 100.

Per la seua part, Carol Ivars, Regidora de Comerç, valora que “aquest curs serà molt positiu per a aquelles dones que no han tingut mai la possibilitat d’accedir a una ferramenta com aquesta. On, a més a més, els permetrà perdre la por a utilitzar un ordinador i les podrà introduir dins de les noves tecnologies. Fet que les obrirà al món laboral amb noves oportunitats de treball”.