La Generalitat premia amb la màxima distinció a un policia de Benissa

Foto Entrega Medallas PLocal w

 

Antonio Morant, agent de la Policia Local de Benissa, va rebre el passat cap de setmana la creu al mèrit amb distintiu roig per la seua intervenció durant el rescat de dos banyistes durant un fort temporal en 2017. Aquesta medalla reconeix el valor i abnegació excepcional en actuacions que van més enllà de l’estricte compliment del deure.

L’acte, celebrat en el Monestir de Santa Maria del Puig, va estar presidit per la consellera de Justícia Gabriela Bravo, qui va reconéixer “la gran tasca que realitzen diàriament per a vetlar per la nostra seguretat en l'àmbit de les seues competències” d’un total de 531 agents de policia de la Comunitat Valenciana.

 

condecoracions agents policia 11.2018

Cal destacar que Morant, va ser un dels quatre agents que varen rebre la màxima distinció en l’acte. Junt amb ell, el seu company Gustavo Díaz va ser distingit amb la medalla amb distintiu blau per ajudar-lo en el rescat i Amparo Costa i Javier Aparisi, membres també del cos de policia de Benissa, varen rebre dues felicitacions públiques individuals.

L'Ajuntament de Benissa vol felicitar públicament a aquests quatre agents i a la resta de companys i companyes que realitzen la seua labor, vetlant per la seguretat de la ciutadania i actuant, en molts casos, com un instrument de cohesió i integració en el poble.